KËSHILLA TË MENÇURA – 011/365

Porosi ditore për motivim nga përmbledhja: “Zgjoje zemrën tënde”, autor Amar Bašić

Këshilla e 11:

Jeta do të mësojë se ekzistojnë njerëz të cilët të duartrokasin deri sa ke suksese dhe ngjitesh përpjetë, por më vonë ndërsa fillon të fundosesh, njerëzit e njëjtë i mbyllin sytë.

Prandaj, dashuroj dhe respektoj njerëzit, por e gjithë shpresa, fuqia, mbështetja dhe malli qofshin për Sundimtarin e botëve.

Përshtati: Lutfi Muaremi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s