Sham – Shkatërrohet xhamia 850 vjeçare

Sham – Ky është imami Ibrahim Fadil. Shërbente si imam në këtë xhami, në të cilën deri të premten e shkuar falej namazi i xhumasë dhe ishte përplot besimtarë, ndërsa të premten e fundit u gjet në rrënoja.

| Përkthim |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s