KËSHILLA TË MENÇURA – 005/365

Porosi ditore për motivim nga përmbledhja: “Zgjoje zemrën tënde”, autor Amar Bašić

Këshilla e Pestë:

005.

Për të qenë në gjendje t’i thuash JO dikujt apo ndonjë gjëje, duhet të kesh dhe të dish se cila është PO-ja jote! 

Le të jetë PO-ja jote dhe imja All-llahu dhe arritja e kënaqësisë së Tij!

Përshtati: Lutfi Muaremi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s