KËSHILLA TË MENÇURA – 003/365

Porosi ditore për motivim nga përmbledhja: “Zgjoje zemrën tënde”, autor Amar Bašić

Këshilla e tretë:

Do t’i jep All-llahu robit të Tij:
– atij që endet në kërkim të së Vërtetës;
– atij që kërkon punë dhe shpreson për furnizim;
– atij që çalon me shëndet dhe kërkon mjekim;
– atij që është i vetmuar dhe mallëngjehet për dashuri;
– atij që brengoset dhe zgjohet nga pikëllimi;
– atij që i lutet Zotit që e do;


Do t’i jep All-llahu robit të Tij – prandaj o rob i All-llahut, ki besim tek Ai!

Përshtati: Lutfi Muaremi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s