qyteti suedez – malme (Malmö)

Malme (Malmö) është një qytet ju të Suedisë. Malme shrtrihet në provincën jugore të Skones dhe paraqet qytetin e tretë më tëpopulluar në Suedi.

Malme ka rreth 310.000 banorë nga të cilët 30% janë me prejardhje të huaj.

Foto dhe teksti: Lutfi Muaremi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s