Palestinezët nuk do të mposhten KURRË

Këto fotografi dëshmojnë trimërinë, guximin dhe vendosmërinë e popullit palestinez, pa marrë parasysh zulmit të sionistëve, ata nuk do të mposhten kurrë.

  1. Momenti kur djaloshi ballafaqohet me gurë kundrejt tankut armiqësor: 1
  2. Momenti kur bombardimi i xhamisë nuk i ndaloi nga kryerja e namazit:2
  3. Momenti kur gruaja rrezikon jetën e saj për ta shpëtuar djaloshin:3
  4. Momenti kur fëmijët koloviten në mes të gërmadhave dhe refuzojnë t’u vidhet fëmijëria e tyre:4
  5. Momenti kur vajza mbledh librat e saj pas bombardimit të shtëpisë së saj:5

T’u dalësh zot vëllezërve pasletinez, së pakti përmes duave dhe lutjeve është detyrë e çdo muslimani. Sidomos në raste të tilla si e djeshmja kur egërsirat sioniste pa mëshirë torturojnë dhe vrasën popullin paqedashës palistinez.  

Përshtati: Lutfi Muaremi