HALEPI – PLAGË E RËNDË

Dhemb Halepi, sa plagë e rëndë që është. Ne jemi të pafuqishëm çfarëdo qoftë të bëjmë, përveç se të lutemi për ta, për fëmijët e uritur, të plagosur dhe të gjakosur…për të pafajshmit, bashkëshortët e ri, pleqtë dhe të pafuqishmit.

Dua – lutjet tona që i themi në netët e qeta, qofshin ilaç për ata në tokën e paqetë. Atëherë kur të mbisundojë heshtja dhe pafuqia, duatë tonë le të mos pushojnë aspak.

Ne jemi të vetëdijshëm se tani ata vdesin nga injorantët. Sado qoftë të shkolluar të jenë ata, nuk dinë për ndëshkimin e Allahut, ata janë injorantë që shkojnë drejtë vetë shkatërrimit, meqë Allahu i Plotfuqishëm i shikon çfarë janë duke bërë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s