HALEPI – ATA THONË LAMTUMIRËN E FUNDIT

Halepi sërish nën sulm.

Popullata civile ndoshta thotë lamtumirën e fundit nga frika e vdekjes së tyre të pashmangshme.

Sonte, ndërsa vendosni fëmijët tuaj në shtrat, luteni për nënat që kanë humbur gjithçka.

Luteni për fëmijët nga të cilët padrejtësisht u vodh jeta e tyre.

Luteni për ata që vuajnë të mbijetojnë, ata që kanë humbur shtëpitë, familjet dhe gjithçka që kishte rëndësi për ta.

E lusim Allahun të ketë mëshirë mbi gratë, fëmijët dhe civilët që janë viktimë e krimeve të luftës.

E lusim Allahun që të sjell paqe dhe lehtësim për popullin sirian.

E lusim Allahun me emrat e Tij më të Bukur dhe më të Mëshirshëm që ti jep fund vuajtjeve të tyre.

Lutemi që të jemi në gjendje së bashku si një Ummet (komunitet) ti japim fund dhunës dhe t’i ndihmojmë nevojtarët.

Lutjet dhe përkrahja juaj mund të bëj ndryshim.

Përktheu: Lutfi Muaremi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s